Referenser

Fredrik Jutnäs, bankchef, Swedbank Jönköping

Vi anlitade Linda von Essen-Sylvén som moderator för Näringslivsdagen som arrangerades av Swedbank och Destination Jönköping. Temat var tillväxt och fokus låg på ung företagsamhet och mångfald.

”Linda var påläst, väl förberedd och hade en härlig glimt i ögat som fick alla deltagare att slappna av. Under hela dagen fungerade hon som en programledare som på ett lättsamt sätt ledde programmet framåt utan att förlora strukturen. Hon är mycket säker i sin roll och lyckades också hålla tidschemat utan att någonsin verka abrupt eller stressad”

Krister Jakobsson, Senior Director, Scandinavian purchasing Group AB, fd. Senior Vice president, Global Purchasing, Husqvarna Group.

På Elmia Subcontractor 2016 arrangerades en paneldiskussion där storföretag och forskning möttes kring ämnet digitalisering och hållbarhet ur inköparens synvinkel. Linda von Essen-Sylvén introducerade deltagarna, ställde frågor efter varje presentation och ledde sedan diskussionen.

”Främst är jag imponerad av Lindas förmåga att snabbt sätta sig in i komplexa frågeställningar. Inför panelen hade hon haft kontakt med samtliga deltagare och tagit del av deras material, vilket gjorde att hon ställde relevanta frågor som berikade diskussionen”

Örian Söderberg, VD, Länsförsäkringar Jönköping

När Länsförsäkringars gemensamma bolagstämma skulle äga rum i Jönköping 2014 ville vi ha en moderator för att introducera gästföreläsare, leda diskussioner och hålla frågestunder. Vi fick tips om Linda von Essen-Sylvén och blev mer än nöjda.

”Linda höll den röda tråden genom varje moment och bidrog till en bra atmosfär i frågestunder och diskussioner. Hon har en förmåga att underhålla samtidigt som hon hittar intressanta frågeställningar, vilket skapar bra samtal”

Karla Eklund, Project Manager, Elmia Subcontractor, Elmia AB

Elmia anlitade Linda von Essen-Sylvén som en utav tre moderatorer för det nya konceptet Subcontracor Direct - en nyhetsstudio med två scener och ett ständigt flöde av diskussioner och analyser under mässans fyra dagar.

”För att skapa en dynamisk atmosfär krävs en förmåga att entusiasmera såväl deltagare som åhörare. Det kan Linda. Hon är väl insatt i varje ämne, men har också förmågan att improvisera och få människor att öppna sig. Oavsett om hon leder en tyngre panel eller ett lättare inslag lyckas hon hålla ett högt tempo och få med sig alla”